Oppiaineen podcastit saavat jatkoa!

Tämänkertainen podcast aloittaa uuden Alumnien haastatteluja -sarjan. Ensimmäisessä jaksossa oppiaineen some-harjoittelija Janina Ahlqvist vie kuulijat Saksalais-Suomalaiselle Kauppakamarille Helsinkiin. Podcastissa pääsemme kuulemaan Riitta Ahlqvistin (yllä olevassa kuvassa) kokemuksia hänen jo lähes 21:n vuoden mittaiselta työuraltaan Kauppakamarilla. Teemoina haastattelussa ovat esimerkiksi Riitan koulutus ja työtehtävät, Kauppakamarin kielet ja edellytetty kielitaito sekä Riitan vinkit opiskelijoille. 

Kuuntele podcast / lue tekstitiivistelmä alta! 

HUOM! Podcastin alussa mainittu oppiaineen SoundCloud ei ole enää alustana uusille julkaisuille ja uudet julkaisut tulevat suoraan tänne uuteen blogiin. Myös vanhat SoundCloud tiedostot siirtyvät vähitellen blogiin. Pysykää siis kuulolla!

Osa 1 – 29:33 minuuttia

Osa 2 – 20:31 minuuttia (jatkoa edellisen osan jälkeen)