Opintokokonaisuudet

Yritysten resurssi- ja materiaalitehokkuus voi tapahtua raaka-ainevirtojen, laitteiden ja teknologioiden ohella myös omien liiketoimintamallien, osaamisen sekä palveluiden ja verkostoituneen toimintatavan kehittämisen kautta. MERIOSAAJAT tarjoaa osaamisen ja verkostotoiminnan vaateiden tarkempaan huomioimiseen evääksi tiivit osaamispaketit tuotannon johtamisesta ja projektinhallinnasta, hinnoittelusta, rahoituslaskelmista ja riskienhallinnasta.   Näiden toiminnan tehokkuuteen ja laadun kehittämiseen vaikuttavat aihepiirit on koottu satakuntalaisten korkeakoulujen yhteistyönä.

MERIOSAAJAT -hankkeen tuottama kaikille avoin verkko-oppimateriaali mahdollistaa yrityksellesi henkilöstön osaamisen kehittämistä. Opintosisältö on laajuudeltaan ja sisällöltään räätälöity erityisesi pienempien yritysten tarpeisiin. Pääset opintoihin kiinni uudelleen ja uudelleen lyhyinäkin vapaahetkinäsi. Materiaali on luettavissa ja kuunneltavissa myös mobiilisti. Kokonaisuudet ovat ajatuksia herättävää sopivan tiiviitä, jolloin ajankäyttö ei muodostu kynnyskysymykseksi.

Tarjolla olevat opintoteemat ovat:

  • Tuotannon johtaminen ja projektinhallinta
  • Hinnoittelu ja rahoituslaskelmat
  • Mikro- ja pk-yritysten riskienhallinta

OPPIMATERIAALIT VERKOSSA JA MOODLESSA
Oppimateriaaleihin pääset tämän sivuston “Oppimateriaalit”-välilehdeltä.
Samat materiaalit löytyvät myös Moodle-oppimisympäristöstä. Moodleen saat kirjautumistunnukset lähettämällä viestin osoitteeseen meriosaajat@utu.fi. Tunnukset saatuasi voit kirjautua suoraan omalla ajallasi Moodle.utu.fi-sivustolle. Suoran linkin löydät myös näiden sivujen ylävalikosta.

 

 

Pienyritykset voivat hyödyntää verkkomateriaalia omien aika- ja henkilöstöresurssiensa salliessa, joko yksittäisille henkilöille tai hyödyntää joukkomotivointia ja ottaa opinnot koko henkilöstön yhteiseksi tempaukseksi.

Tämän verkko-opetusmateriaalin tiiviys ja käytännöllisyys poistaa aika- ja henkilöstöresurssien aiheuttamat esteet pk-yritysten oman osaamisen kehittämisessä!

 

MERIOSAAJAT-oppimateriaaliesite

meriosaajat_Oppimateriaalia dia netissä