Tervetuloa seuraamaan Turun yliopiston Saaristomeren tutkimuslaitoksen blogia! Tämän blogin tarkoituksena on kurkistaa tutkimuslaitoksen toimintaan Seilin saarella, sen yli 50-vuotiseen historiaan, työntekijöihin ja laitoksella tehtävään tutkimukseen. Blogia päivittävät Saaristomeren tutkimuslaitoksen henkilökunta ja tutkijat.

Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Tietoja blogista ja tutkimuslaitoksesta

Seilissä on järjestetty kenttäkursseja jo vuodesta 1969 lähtien. Kuva: Esko Keski-Oja

Kokeellista Itämeri-tutkimusta. Kuva: Saaristomeren tutkimuslaitos/UTU

Ympäristöseurantaa jo yli 50 vuotta. Kuva: Esko Keski-Oja

Welcome to the Archipelago Research Institute’s brand new blog! The blog is created by the staff of the Archipelago Research Institute of the University of Turku, Finland, a field station in the island of Seili on the Archipelago Sea. We created this blog to showcase the many aspects of the Institute and share stories about the work we are doing and provide information to prospective visitors and others who are looking to explore and enjoy the Archipelago Sea.

Welcome and enjoy!

More information about the blog and Research Institute