Alma 6kk tutkimuskäynnillä

Satu tuli neljännelle tutkimuskäynnilleen yhdessä aurinkoisen Alman, 6 kk, kanssa. Alma tuli käynnille hymyillen, vaikka oli hetkeä aiemmin ollut verinäytteenotossa laboratoriossa. Näyte otettiin puuduttavan laastarin avulla ja se oli sujunut hienosti ilman kyyneleitä. Myös äidistä otettiin verinäyte ja Satu saa tietää analyysien tulokset parin viikon kuluessa.

Kuva0001

Käynnillä Satu täytti kyselykaavakkeita koskien mm. ruuankäyttöään ja liikkumistaan. Lisäksi mitattiin Sadun verenpaine ja kehonkoostumus, kuten oli tehty myös edellisillä kerroilla. ”On mukava seurata muuttuuko kehonkoostumukseni, koska olen aloittanut juoksukoulun ja siten liikkunut ahkerammin”, Satu kertoo. Alma leikki sillä välin omalla tutillaan, jossa riitti paljon ihmeteltävää.

Käynnillä kyseltiin myös Alman ruokailusta ja terveydentilasta. Alma on jo parin kolmen viikon ajan syönyt mm. perunaa, marjasoseita ja puuroa. Ne alkoivat maistua heti ensi lusikallisesta! Lihaa tai kalaa Alma ei ole vielä maistellut.

Käynnin lopuksi Satu sai mukaansa D-vitamiinitablettipurkin ja tutkimushoitaja sai suloisen hymyn Almalta! Nähdään taas puolen vuoden päästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *