Emmi-Kaisan toinen tutkimuskäynti

ek
Minkähän värinen pupu lähtee kotiin Emmi-Kaisan mukana tutkimuskäynnillä?

Emmi-Kaisa Mietoisista, 29 v, kävi toisella Raskausdiabetes ja Ravinto –tutkimuskäynnillään harmaana marraskuun päivänä. ”Kiva tulla taas käymään!”, sanoo iloinen Emmi-Kaisa tullessaan. Hän kävi ennen tutkimuskäynnille tuloaan antamassa laboratoriossa verinäytteen, josta hän saa tulokset kotiin parin viikon sisällä. Nyt käynnin aikana mitataan hänen kehonkoostumuksensa BodPod-laitteella ja siitä hän saa tulokset saman tien. ”On kiva saada tietoa omasta terveydestään ja kehostaan”, iloitsee Emmi-Kaisa. Myös käynnillä tehtävää ultraäänimittausta Emmi-Kaisa pitää tosi hyödyllisenä. ”Mukavaa saada kuulla, että vauvalla on kaikki hyvin ja että hän kasvaa niin kuin pitääkin. On rauhallisempi mieli odotella synnytystä”, Emmi-Kaisa miettii.
Emmi-Kaisa toi käynnille mukanaan täyttämänsä ruokapäiväkirjan, johon hän oli merkinnyt syömänsä ruoat ja juomat 3 päivän ajalta. Myös siitä hän saa palautteen kotiin. ”Ensimmäiselle käynnille täyttämästäni ruokapäiväkirjasta oli suuri hyöty myös sillä tavoin, että sen avulla pystyimme kartoittamaan syömistäni neuvolassa”, Emmi-Kaisa toteaa.
Alun perin Emmi-Kaisa lähti mukaan tutkimukseen, koska hän haluaa antaa oman osansa tutkimuksen hyväksi. ”Saa itselle hyvän mielen, kun voi olla
tulevaisuudessa hyödyksi muille”, hän sanoo.
”Tutkimuksessa mukanaolo ei ole vaatinut paljon resursseja itseltäni. Kannustan muitakin odottajia osallistumaan!”, kehottaa Emmi-Kaisa. Seuraavalle käynnille hän tulee vauvan kanssa ja vauva saa kiitoksena pehmeän pupujussin kotiin viemisenä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *