Tuuli ja Oliver, 6 kk, Raskausdiabetes ja Ravinto -tutkimuskäynnillä

Tuuli ja Oliver, 6kk, tulivat Raskausdiabetes ja Ravinto –tutkimuksen neljännelle tutkimuskäynnilleen kauniina toukokuun päivänä. Oliver katseli aluksi hieman varautuneesti turvakaukalostaan, mutta pian jo heltisi niin aurinkoinen hymy, että kaksi pientä alahammasta loistivat suusta! Tuulin ja Oliverin käyntiaikaa oli pariin kertaan siirretty Oliverin flunssan takia. Vieläkin räkä hieman valui nenästä ja hengitys rohisi.

Pieni nuha ei haitannut Oliverin touhuja!
Pieni nuha ei haitannut Oliverin touhuja!

Tuuli kertoi, että Oliverin sairastelun takia olivat ”kotitehtävät” jääneet tekemättä. ”En ole ehtinyt täyttää käynnille tuotavaksi tarkoitettua 3-päivän ruokapäiväkirjaa. Kaksi lasta ja koira pitävät kiireisenä, varsinkin kun toinen on pitkään kipeänä”, Tuuli kertoi. Sovittiin, että hän voi lähettää sen postissa myöhemmin.

Tuuli sanoi pitävänsä mielenkiintoisena käynnillä tehtävää kehonkoostumusmittausta, josta saatu tulos kertoo kehon rasva-% . ”Sitä voi verrata edellisillä käynneillä tehtyihin mittauksiin, joten voi seurata onko jotain muutosta tapahtunut. Myös ruokapäiväkirjasta saatu palaute on ollut hyvää tietoa itselleni”, Tuuli mainitsee.

Heidän seuraava käyntikertansa on, kun Oliver täyttää 1 vuotta. Silloin Oliverin verinäytteestä määritetään allergiapaketti, josta selviää, onko hän herkistynyt tietyille siitepölyille, eläimille, homeille tai ruoka-aineille. ”Se onkin hyvä asia, koska mietityttää, että voisiko tämän pitkittyneen flunssan takana olla jokin allergia”, Tuuli miettii. ”Täältä saadut pienet kiitoslahjat ovat olleet tosi mukavia! Tosin viime kerralla saatu iso pehmopupu päätyi isoveljen unileluksi”, Tuuli naurahtaa. Lopuksi vaihdettiin vaippa ja hiukan syötiin ennen kotimatkaa. Hei hei puoleksi vuodeksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *