Mika Hämäläinen esseekilpailun voittajaksi

VTT Mika Hämäläinen osallistui kansainvälisen urheilufilosofian yhdistyksen konferenssiin, joka järjestettiin Cardiffissa Walesissa 2.–5.9.2015. Hämäläinen esitteli kokouksessa käsikirjoituksensa aiheesta testi, paremmuus ja kilpailu. Käsikirjoitus palkittiin konferenssissa R. Scott Kretchmar -opiskelijaesseekilpailun voittajana. Esseekilpailuun saivat osallistua opiskelijat, tohtorikoulutettavat sekä samana vuonna väitelleet tohtorit.

F. Scott Kretchmar ja Mika Hämäläinen
R. Scott Kretchmar ja Mika Hämäläinen

Lyhyen johdatuksen esseeseen voi lukea Hämäläisen Kuka kamppasi? -sivustolta, jossa tutkija tarjoilee maistiaisia urheilun filosofisesta tutkimuksesta.

***

Doctor Mika Hämäläinen was awarded the Fifth F. Scott Kretchmar Student Essay Award by international Association for the Philosophy of Sport (IAPS) in Cardiff in 43rd annual IAPS meeting. The title of Hämäläinen’s text was “Test, Betterness and Competition”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *