Markku Oksaselle järjestettiin juhlaseminaari

Dosentti Markku Oksanen
Dosentti Markku Oksanen

Publicumissa järjestettiin 5.2.2016 juhlaseminaari Filosofia, ympäristö ja etiikka. Tapahtumassa juhlistettiin 50 vuotta täyttävää dosentti Markku Oksasta.

Tilaisuuden avasi Helena Siipi. Hän kehui Oksasta ympäristöfilosofiksi, joka elää oppiensa mukaisesti. Oksanen ei esimerkiksi nähnyt omaa väitöstilaisuuttaan  perustelluksi syyksi käytää henkilöautokyytiä vaan saapui puolustumaan väitöskirjaansa pyörän satulassa.

Puhuijina juhlaseminaarissa olivat Anne Kumpula, Rauli Mickelsson, Elisa Aaltola ja 50 vuotta täyttävä ympäristöfilosofi itse. Oksanen toimii tällä hetkellä filosofian yliopistonlehtorina Itä-Suomen yliopistossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *