Tutkijavierailu Walesissa

Filosofian tohtorikoulutettava Mika Hämäläinen vierailee Swansea Universityssa vuoden 2014 huhti- ja toukokuun. Swansea on noin 200 000 asukkaan kaupunki Lounais-Walesissa. Yliopisto on perustettu vuonna 1920, ja siellä opiskelee vajaat 16 000 opiskelijaa.

Etualalla Singleton-puistoa ja taka-alalla kampusalueen rakennuksia
Etualalla Singleton-puistoa ja taka-alalla kampusalueen rakennuksia

Vierailun aikana Hämäläinen työstää väitöskirjaansa urheilunfilosofiasta. Vierailua isännöi soveltavan etiikan professori Mike McNamee, joka toimii muun muassa Sport, Ethics and Philosophy -lehden päätoimittajana. Matkaa ovat tukeneet taloudellisesti TOP-Säätiö ja Turun Yliopistosäätiö.

 

***

Doctoral candidate Mika Hämäläinen is a visiting scholar at Swansea University during the April and May in 2014.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *