Episteemisen demokratian ongelmia pohdittiin Villa Marjaniemessä

Nordic exploratory workshop on epistemic democracy järjestettiin lokakuun 29. päivänä Ruissalossa. Professori Maija Setälän organisoiman seminaarin osallistujat tulivat mm. Englannista, Venäjältä, Islannista ja Hollannista. Turkulaisista filosofeista tilaisuuteen osallistuivat Marko Ahteensuu, Joseph Almog, Juho Ritola ja Juha Räikkä.

Professori Joseph Almog arvosteli esitelmässään John Rawlsin oikeudenmukaisuusteoriaa ja totesi Rawlsin hylänneen metafysiikan.
Professori Joseph Almog arvosteli esitelmässään John Rawlsin oikeudenmukaisuusteoriaa ja totesi Rawlsin hylänneen metafysiikan.
Iltapäivän päätteeksi tutustuttiin Ruissalon saareen.
Iltapäivän päätteeksi tutustuttiin Ruissalon saareen.


Yksi vastaus artikkeliin “Episteemisen demokratian ongelmia pohdittiin Villa Marjaniemessä”

  1. Viesti Villa Marjaniemestä (29.10. 2016): Professori Almog “totesi Rawlsin hylänneen metafysiikan”.
    Tiedoksi:
    Sirkku Hellsten (In Defense of Moral Individualism; väitös 1997. Acta Ph. Fennica Vol.62.) Takakannen tiivistelmä: “Integration between an approach of moral individualism and the liberal and communitarian approaches to justice in order to find a way to maintain the legitimacy of liberal democracy (etc.) – can be achieved only if the contemporary welfare liberal concept of justice again explicates its metaphysical background assumptions and more clearly recognizes its humanistic roots.”
    Yt.
    k. holmström

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *